Parkering

Vi har parkeringsplatser utomhus, i öppna garage samt i låsta garage. Våra låsta garage finns på Prinsgatan 12, Nordostpassagen (ingång från Vegagatan 25), Lilla Gatan 1-5 och Jungmansgatan/Fjällgatan. Våra öppna garage finns på Vegagatan 10 och Jungmansgatan. I det öppna garagen är det vanlig taxa, på Vegagatan 10 kan man hyra dagparkering (mellan kl. 06.00-18.00 på vardagar).

Våra utomhusparkeringar finns i anslutning till våra fastigheter, Mintensgatan 3 och Armlängsgatan/Distansgatan. 

Är du intresserad av att hyra parkeringsplats skicka ett intressemail till info@holgerblomstrand.se och märk det "intresseanmälan parkering" glöm inte att skriva i mailet var någonstanns du önskar att hyra. Vi sparar er ansökan och sätter upp er på kö i det/dem garage/parkering ni önskar hyra.


Lediga garage- och parkeringsplatser

- Ett ledigt garage i Lunden, kostnad 790 kr/mån. Garaget erbjuds till våra hyresgäster boende i kvarteren, Segelgarnet, Lintotten, Synålen eller Knappnålen. Ansök genom att skicka ett mail till info@holgerblomstrand.se märk mailet "Garage Lunden". Ansökan skall vara oss tillhanda senast 8 januari. Platsen kommer hyras ut till den person som bott längst. 

- 2 lediga garageplatser på Lilla Gatan 1 i Majorna. Kostnad 731 kr inkl moms. 


Information P-platser Armlängdsgatan och Distansgatan

Priset för parkeringen kommer under;
2015: 200 kr/mån
2016: 220 kr /mån
2017: 240 kr/mån
2018: 260 kr/mån

Anledningen att vi har separerat parkeringsplatsen från bostadskontraktet är att Göteborgs Stad i framtiden planerar att bygga på marken. Detta innebär att parkeringen kan hyras till den dag då Göteborgs Stad tar över marken. Vi väntar på besked när detta väntas komma.