Parkering

Vi har parkeringsplatser utomhus, i öppna garage samt i låsta garage. Våra låsta garage finns på Prinsgatan 12, Nordostpassagen (ingång från Vegagatan 25), Lilla Gatan 1-5 och Jungmansgatan/Fjällgatan. Våra öppna garage finns på Vegagatan 10 och Jungmansgatan. I det öppna garagen är det vanlig taxa, på Vegagatan 10 kan man hyra dagparkering (mellan kl. 06.00-18.00 på vardagar).

Våra utomhusparkeringar finns i anslutning till våra fastigheter, Mintensgatan 3 och Armlängsgatan/Distansgatan. 

Är du intresserad av att hyra parkeringsplats skicka ett intressemail till bo@holgerblomstrand.se och märk det "intresseanmälan parkering" glöm inte att skriva i mailet var någonstanns du önskar att hyra. Vi sparar er ansökan och sätter upp er på vår intresselista i det/dem garage/parkering ni önskar hyra.

Lediga garage- och parkeringsplatser 

-Vi har en ledig mc-plats i garaget på Jungmansgatan 1, det är en sk bur runt platsen, hyra fn 795 kr per månad ex moms. Skicka ett mail till bo@holgerblomstrand.se om du är intresserad av att hyra platsen. 

 

Information P-platser Armlängdsgatan och Distansgatan

Följande hyra gäller:
2018: 260 kr/mån exkl moms
2019: 280 kr/mån exkl moms
2020: 300 kr/mån exkl moms

 

Anledningen att vi har separerat parkeringsplatsen från bostadskontraktet är att Göteborgs Stad i framtiden planerar att bygga på marken. Detta innebär att parkeringen kan hyras till den dag då Göteborgs Stad tar över marken. Vi väntar på besked när detta väntas komma.