Parkering

Vi har parkeringsplatser utomhus, i öppna garage samt i låsta garage. Våra låsta garage finns på Prinsgatan 12, Nordostpassagen (ingång från Vegagatan 25), Lilla Gatan 1-5 och Jungmansgatan/Fjällgatan. Våra öppna garage finns på Vegagatan 10 och Jungmansgatan. I det öppna garagen är det vanlig taxa, på Vegagatan 10 kan man hyra dagparkering (mellan kl. 06.00-18.00 på vardagar).

Våra utomhusparkeringar finns i anslutning till våra fastigheter, Mintensgatan 3 och Armlängsgatan/Distansgatan. 

Är du intresserad av att hyra parkeringsplats skicka ett intressemail till info@holgerblomstrand.se och märk det "intresseanmälan parkering" glöm inte att skriva i mailet var någonstanns du önskar att hyra. Vi sparar er ansökan och sätter upp er på kö i det/dem garage/parkering ni önskar hyra.

Lediga garage- och parkeringsplatser

-Vi har lediga parkeringsplatser på Armlängdsgatan/Distansgatan. Hör av er till oss om ni är intresserade av att hyra en plats. 

Information P-platser Armlängdsgatan och Distansgatan

Priset för parkeringen kommer under;
2017: 240 kr/mån exkl moms
2018: 260 kr/mån exkl moms
2019: 280 kr/mån exkl moms

Anledningen att vi har separerat parkeringsplatsen från bostadskontraktet är att Göteborgs Stad i framtiden planerar att bygga på marken. Detta innebär att parkeringen kan hyras till den dag då Göteborgs Stad tar över marken. Vi väntar på besked när detta väntas komma.