Telia Fiberlan

Telia Fiberlan är installerat i samtliga fastigheter, bostäder och lokaler. Telia är vår samarbetspartner och ansvar för leverans av tv-bild och radioljud. I och med att det finns fiber in i varje lokal och lägenhet så finns det möjlighet att beställa ytterligare tjänster såsom leverans av bredband, telefoni och digital-TV via Telia. Vill du läsa mer om Telias tjänsteutbud skall du gå in på: www.telia.se eller ring deras support: 020-755 766

Via Kabel-TV

Telia levererar idag rörliga bilder och radioljud till din fastighet. I hyran ingår ett basutbud om ca 15 tv-kanaler och ett antal radiokanaler. De tv-kanaler som ingår i hyran är bland anant : SVT:s kanaler, TV3, TV4, TV7, Kanal 5, TV6, TV8, Kanal 9, Eurosport och Discovery. Samtliga radiokanaler på FM-bandet mellan 87,0 och 108,0 MHz levereras också via Telia. Utbudet av kanaler kan ändras över tid och bestäms inte av oss. 

Förändring i tvpaketet från och med första april. Mer information hittar du på Telias hemsida.

Extra utbud, via Fiber Lan

Alla våra fastigheter har alltså ett uppgraderat Lan-nät. Det betyder att du som hyresgäst har möjlighet att teckna ett individuellt avtal med Telia om ett ännu större kanalutbud. Samtidigt som du har möjlighet att få fler tv-kanaler har du också möjlighet att få tillgång till bredband och IP-telefoni via Telia. Läs mer på: www.telia.se.

Dessa extratjänster utöver basutbudet beställer du i en omfattning som du bestämmer själv. Eventuella nya avtal tecknas mellan dig som hyresgäst och Telia. Vi på Holger Blomstrand ansvarar endast för de fria kanalerna samt radioljud. Eventuella överenskommelser i eget beställda tjänster och tv-kanaler felanmäls till Telia och vi som värd lämnar inga garantier för t ex tjänsteutbud, hastighet, tillgänglighet eller liknande.