Kommendörsgatan 6, 8A-C

Aktuellt
Kommendörsgatan 6, 8 A och 8 B är klara och hyresgäster har flyttat in i lägenheterna. Vi håller just nu på med sista etappen som är klar för inflyttning 1 december 2017.

Entreprenör för arbetet är F O Peterson & Söner Byggnads AB

  
Bilder från Kommendörsgatan 6

Kommendörsgatan 6, 8A, 8B och 8C
Varför gör vi en ombyggnad?
Huset är byggt år 1961 och en ombyggnad har inte tidigare gjorts. En ombyggnation av huset kommer att göras för det är nödvändigt att byta ut bristfälliga värme- och vattenledningar samt tätskikt i badrummen. Holger Blomstrand Byggnads ABs avsikt är att nollställa huset. Med detta menas att vi vill att huset ska vara som ”nytt” och hålla i minst 50 år till.

Eftersom vi är tvungna att riva del av kök och badrum kommer vi i de fall där badrummen är små göra dessa större. Detta dels för att badrumen ska kunna handikappanpassas enligt dagens byggnorm men även förbereda för tvättmaskin/torktumlare. Köken kommer att öppnas upp för att få en modernare planlösning. Alla ytskikt i lägenheten kommer målas/tapeseras.

Är du som redan hyresgäst intresserad av att bo i någon av våra lägenhet på Kommendörsgatan 8 A, B eller C?
Du som redan är hyresgäst hos oss på Holger Blomstrand Byggnads AB har möjlighet att söka bostäderna på Kommendörsgatan. Använd dig av blanketten internbyte för detta. I boxen för område skriv Kommendörsgatan. Visning kommer ske av Kommendörsgatan 8 C under november månad. 

 


Bilder från Kommendörsgatan 6