Korttidsavtal

 

Holger Blomstrand Byggnads AB ligger i en stor ombyggnadsfas vilket innebär att vi har och kommer få flertalet lägenheter som vi hyr ut på så kallat korttidskontrakt. Ett korttidskontrakt är ett tidbegränsat avtal på en lägenhet utan besittningsskydd. Det betyder att det finns en satt slutdatum för när kontraktet kommer att upphöra. Vi erbjuder korttidskontrakt på lägenheter som snart kommer att byggas om eller på andra sätt behövas för att underlätta evakuering i framtida ombyggnationer. Lägenheterna hyrs ut i befintligt skick och inget underhåll görs i lägenheterna. 

Vi ställer samma krav på alla våra tilltänkta hyresgäster gällande hyresbetalning och skötsamhet. Skall man bli erbjuden kontrakt får man inte ha några betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder. Som hyresgäst med korttidsavtal hos oss har man förtur till våra lediga lägenheter efter hyrestidens slut, då med förstahandskontrakt.

Ett korttidskontrakt passar dig som snabbt behöver bostad under en kortare period. 

Om du är intresserad av korttidsavtal kickar du i rutan "korttidsavtal" under rubriken "Typ av kontrakt" i formuläret intresseanmälan bostad.

 

Lediga lägenheter


Korttidskontrakt i Lunden


Korttidskontrakt vid Persgatan 7D i Lunden, Göteborg. Inflyttning sker 2021-01-01 och korttidskontraktet löper fram tills
2022-11-30. Lägenheten är på 1 ROK på 36 kvm med en hyra på 4079 kr/månad. Vid intressen maila till bo@holgerblomstrand.se och ange följande: Fullständigt namn, personnummer, telefonnummer, mailadress, årsinkomst, arbetsgivare och anledning till varför du söker en lägenhet hos oss! Om vi kan erbjuda dig visning av lägenheten så kommer vi att kontakta dig via telefon eller via mail.
Ange 21-1723 i ämnesraden i mailet som du skcikar till oss.