Nyheter

Håll dig uppdaterad om vad som händer på Holger Blomstrand. Här kommer vi lägga ut relevant information för dig som hyresgäst. Det kan vara information om fasadarbeten, snöröjning och annat av betydelse. Titta in med jämna mellanrum och håll dig uppdaterad om vad som händer i ditt hus.

Viktig information om din tv-tjänst

05 oktober

Telias omförhandlingen med deras tv-partner, Viaplay Group, har tyvärr inte gett resultat då Viaplay har valt att avsluta diskussionerna. Telia har försökt att få till ett nytt avtal men inte lyckats. Det innebär att de inte får sända Viaplays innehåll från och med 1 oktober. Det handlar om bland annat TV3, TV6, TV8, TV10 och streamingtjänsten Viaplay samt kanaler som exempelvis V-sport, V-film och V-series.

Läs mer på: www.telia.se/privat/tv/edr/information-om-din-tv-tjanst


Hyresförhandling avslutad

08 juli

Årets hyresförhandling är avslutad. Fastighetsägarföreningen och Hyresgästföreningen har kommit överens om hyrorna för 2022. Den nya hyran gäller från och med den 1 april 2022. Höjningen för april till september tas ut retroaktivt på hyresavierna för oktober till mars. Den nya hyran ser du på avin för oktober månad som skickas ut i början av september.